LAÜ uygulama mutfağında İtalya’ya özgü lezzetler sunuldu…

Ünlü Şef Eyüp Kemal Sevinç’ten Avrupa Mutfağı örnekleri Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi Bölümü son sınıf öğrencileri, uygulama mutfağında Türkiye EKS Mutfak Akademisi kurucusu ve …

LAÜ Oryantasyon Günleri’nde “Hoşgeldin Partisi” düzenlendi…

Öğrenciler doyasıya eğlendi Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Öğrenci Dekanlığı tarafından organize edilen Oryantasyon Günleri kapsamında “Hoşgeldin Partisi” düzenlendi. Yeni gelen öğrencilerin tanışıp, kaynaşmalarını sağlamak amacıyla yapılan etkinlikte, Dj performansı ve …

LAÜ laboratuvarlarında besin değerleri ölçülüyor…

Öğrenciler uygulayarak öğreniyorlar    Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’ne bağlı besin hazırlama ve pişirme, besin kimyasi ve analizleri, antropometrik ölçüm laboratuvarları hakkında Beslenme ve …

LAÜ Oryantasyon Günleri Geziler ile Başladı…

Öğrenciler için farklı etkinlikler düzenlendi Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) “Oryantasyon Günleri” Lefke ve çevresine düzenlenen geziler ile başladı. Oryantasyon Günleri’nin ilk gününde Lefke bölgesindeki tarihi ve kültürel yerler yeni gelen …